Kisfaludy Program

Kedves Látogató!

Balogh Béláné egyéni vállalkozó mint az Öreg Somfa Vendégház üzemeltetője, honlapunk látogatói számára tájékoztatást szeretnék nyújtani 2020. évben elnyert Kisfaludy Pályázatból megvalósított fejlesztésekről.

A Kisfaludy2030 Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt. vissza nem térítendő támogatásban részesítette vállalkozásomat.

A támogatás a Kisfaludy Szálláshelyfejlesztési Konstrukció – magánszálláshelyek és egyéb szálláshelyek fejlesztése (pályázat azonosító: TFC–M-1.1.2-2020) című felhívásra benyújtott TFC-M-1.1.2-2020-09931 azonosító számú pályázat alapján történt.

 

A pályázat főbb adatai:

Kedvezményezett neve: Balogh Béláné

Projekt címe: „Kisfaludy Szálláshelyfejlesztési Konstrukció – magánszálláshelyek és egyéb szálláshelyek fejlesztése”

Pályázat azonosító száma: TFC-M-1.1.2-2020-09931

A támogatás összege: 4 500 000.-Ft

Támogatás mértéke: 100%

A Projekt megvalósításának kezdő -tervezett- időpontja: 2020.06.05.

A Projekt -tervezett- fizikai befejezésének dátuma: 2020.12.31.

 

A projekt tartalmának rövid bemutatása:

A Kisfaludy Szálláshelyfejlesztési Konstrukció – magánszálláshelyek és egyéb szálláshelyek fejlesztése elnevezésű pályázatból az alábbi fejlesztések valósultak meg:

  1. Meglévő szálláshely külső és belső megjelenésének, belsőépítészeti arculatának, minőségének fejlesztésére, a szálláshely szobáinak és kapcsolódó helyiségeinek átalakítására, felújítására irányuló tevékenységek:

A jó minőségű szálláshely szolgáltatás egyik legfontosabb feltétele a tisztaság és a szép környezet biztosítása a szolgáltatást igénybe vevő vendégek számára. Ezért a projekt legfontosabb eleme a vendégház belső kiszolgáló helységeinek (szobák, fürdőszobák,nappali, közlekedő részek) teljeskörű felújítása, festése.

  1. A Szálláshely szolgáltatáshoz közvetlenül kapcsolódó eszközök beszerzés:

A szálláshely szolgáltatás sarkalatos pontja a kényelmes pihenést biztosító ágyak megléte. Ennek érdekében a vendégházhoz tartózó kétágyas szobákban összesen10db. szállodai minőségű ágymatrac beszerzésére került sor továbbá, a vendégek kulturált pihenésének és szórakozásának biztosítása érdekében minden szobába(összesen 5db.) televízió készülék vásárlására és telepítésére került sor.

  1. A vendégház energia hatékony működését javító beruházás megvalósítása valamint, megújuló energia rendszerek telepítése:

A vendégház energia hatékonyságának növelése céljából a faszerkezetű födém felső részében 180mm vastag cellulóz szigetelés került kialakításra, továbbá a vendégek komfortérzetének javítása érdekében minden szobában (összesen 5db.) klíma berendezés telepítése valósult meg.

  1. A szálláshely használatához közvetlenül kapcsolódó, telekhatáron belüli infrastrukturális fejlesztés:

A vendégek szabadtérben eltöltött idejük alatt, a nyugalmuk és biztonsági érzetüknek növelése céljából a vendégházhoz tartozó pihenő kertben 74fm hosszúságban egy 2m magas betonkerítés került kialakításra, továbbá a vendégek szabadtérben történő pihenés és kikapcsolódás biztosítása érdekében filagória és szalonnasütő beszerzésére, telepítésére került sor.

 

A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósul meg”